U bent hier

Vindevogel

Vindevogel

Missie

Vindevogel NV is een dynamisch familiebedrijf dat steeds blijft investeren in het aantrekken, opleiden en bijscholen van medewerkers en het constant vernieuwen en uitbreiden van het wagen- en machinepark, vol vertrouwen met het oog op een verdere groei. Inmiddels werken zij met 90 personeelsleden. Ze hebben publieke en private klanten en een geschikte partner van steden, gemeenten, vastgoedmaatschappijen en meer. Dankzij de vakkennis, flexibiliteit en snelheid kunnen ze instaan voor de meest veeleisende opdrachten.

Evolutie, warmte en enthousiasme

De markt evolueert en ook Vindevogel NV past zich continu aan. Efficiëntie en kwaliteit in uitvoering zijn belangrijke troeven in de organisaie. Maar de grootste succesfactor achter de groei is het enthousiasme en de standvastigheid van de werknemers. 

Opleiding

Vindevogel NV investeert in systematische, uitgebreide bijscholingen en opleidingen van de medewerkers. Naast opleiding staat ook veiligheid centraal binnen de organisatie. Als professioneel bedrijf beschikt Vindevogel NV over de nodige erkenning en certificaten.

Werk in eigen streek

Geografisch strekt het werkgebied zich hoofdzakelijk uit over de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Dat werkt efficiëntie en flexibiliteit in de hand en zorgt ervoor dat verre uitplaatsingen uitblijven. Een pluspunt voor de medewerkers. 

Wil jij deel uitmaken van het team? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer! 

Vindevogel wegenwerken