U bent hier

TWE Group

TWE Group

 TWE in Meulebeke behoort tot de textielsector: niet gebreid, niet geweven.

Losse vezels worden op mechanische, chemische of thermische wijze aan elkaar gebonden tot een vlies. Dit vlies wordt binnen verschillende domeinen gebruikt: hygiëne (luiers, maandverbanden...), isolatie, filtratie, automotive (hoedenplank,akoestische deurpanelen...), confectie (jassen, skipakken...), medische sector (gipsverband...), cleaning (doekjes om te poetsen...), sleep/sit comfort (matrassen, zetels...).

WAAROM SOLLICITEREN BIJ TWE?

  •  TWE is op zoek naar trouwe werknemers met een goeie attitude die zich bij hen voor lange termijn willen engageren. De anciënniteit ligt er zeer hoog.
  • Binnen de firma heerst er een zeer aangename sfeer. Iedereen is er aanspreekbaar. De firma vindt het heel belangrijk dat iedereen zich goed voelt en met een glimlach naar het werk komt.
  • De firma investeert enorm in opleiding. Als er één bedrijf is waar je tal van doorgroeimogelijkheden hebt, dan is het wel bij TWE.
  • Aangezien je 40 uren per week werkt, bouw je 12 dagen ADV op per jaar. Naast 20 dagen verlof heb je ook nog 4 bijkomende dagen verlof. Hierdoor heb je zeker voldoende verlof: in totaal 36 dagen verlof per jaar. TWE is twee weken collectief gesloten in de zomer en één week met de kerstperiode. Voor de rest kan je jouw verlof vrij inplannen (natuurlijk in overleg met de firma).
  • Hou je van een feestje? Het feestcomité organiseert doorheen het jaar tal van ontspannende evenementen.
  • Wil je geen file? TWE is zeer vlot bereikbaar.

  Aarzel niet, maar solliciteer nu nog.