U bent hier

Somnis Bedding

Somnis Bedding

Somnis Bedding Vacatures 

Ontwerpen en produceren van een beter slaapcomfort: dat is de missie van Somnis Bedding! Je kan bij Somnis Bedding terecht voor een uitgebreid aanbod aan beddengoed: matrassen, boxsprings, dekbedden, kussens.. Het doel is om producten te creëren die aan de specifieke wensen van elke klant voldoet. Bovendien garandeert Somnis Bedding een persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit.

De ontwikkeling van deze artikelen is gebaseerd op de nieuwste technologie en research. In ons laboratorium ondergaat elk onderdeel van het beddengoed meerdere tests inzake comfort, gezondheid, rugstabiliteit, verluchting, anti-bacterie en anti-allergie. Dat alles gebeurt in een milieuvriendelijke omgeving.

Werken bij Somnis Bedding

In Lokeren zijn er 2 verschillende afdelingen:

  • Toekomstlaan: magazijn, productie van boxsprings en stikkerij
  • Daknamstraat: productie van de veren- en schuimmatrassen
Bij Somnis kan je rekenen op een tewerkstelling op een lange termijn en volop ruimte om door te groeien. Er heerst een collegiale werksfeer.

Ben je op zoek naar een job als lijnaanvoerdoer, heftruckbestuurder, stikker of logistiek medewerker? Bekijk dan snel onderstaande vacatures en solliciteer.

Heb je vragen? De consultants van Synergie Lokeren staan voor je klaar. Bel of mail gerust naar lokeren@synergiejobs.be of 09 340 42 00.