U bent hier

Servilux

Servilux

Servilux is een gevestigde waarde in dienst na verkoop inzake consumentenelektronica. We zijn op weg om een grote speler in de Benelux te worden, daarbij willen we de fabrikanten en distributeurs ontzorgen en hen toelaten zich te focussen op hun core business. Ook willen we een duurzaam antwoord geven op een maatschappij die meer en meer op wegwerp gericht is. Simpelweg vervangen is al te vaak een gemakkelijkheidsoplossing terwijl herstellen nog perfect mogelijk is.

Waarom werken bij Servilux?

Bij Servilux vinden we dat tevreden medewerkers de kern zijn. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop zodat onze medewerkers kunnen uitblinken waarin ze goed zijn! Zodat hun talenten optimaal tot hun recht kunnen komen. We willen een voedingsbodem zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling!

  • Bij Servilux is het mogelijk om met een beperkte kennis te starten en door te groeien tot een productprofessor!
  • Flexibiliteit is zeer belangrijk voor ons. Ieder persoon is anders en daarom stellen we onze trajecten ook persoonlijk met jou op.
  • Niks waar je zoveel voldoening van krijgt als iemand te helpen of een oplossing te bieden.
  • Zin om deel uit te maken van een internationaal bedrijf en zo in jouw regio op het vlak van elektro en service uit te blinken?
  • Bij Servilux kan je elke dag bijleren. Wil je je ergens in specialiseren kunnen we jou een opleiding aanbieden.

Servilux