U bent hier

Sea Invest

Sea Invest

De internationale groep SEA-invest, met hoofdzetel in Gent-Zeehaven, is gespecialiseerd in de op- en overslag van bulkgoederen (dry & liquid) en fruit in zeehavens in Europa en Afrika. In België is SEA-invest actief in de zeehavens van Antwerpen, Gent en Zeebrugge.

Haar dochteronderneming, SEA-Tank Terminal, is een sterk groeiend tankopslagbedrijf in een internationale omgeving en is o.a. actief in de haven van Gent & Antwerpen en is gespecialiseerd in de opslag van liquide goederen en logistieke afhandeling voor derden. SEA-Tank Terminal kende de afgelopen jaren een sterke groei, wat zich uit in diverse nieuwe investeringen (realisatie tankterminals) in de haven van Antwerpen. Momenteel zijn er binnen de liquide bulkafdeling 5 tankenparken actief, waarvan 4 in de Antwerpse haven (een 5de in aanbouw) en 1 in de Gentse haven. Onze terminals vallen nagenoeg allemaal onder de SEVESO- en MER-wetgeving en zijn ISO9001, ISO14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd.

Alle tankenparken samen zijn goed voor een totale opslagcapaciteit van ca. 2,3 miljoen m³ hoofzakelijk voor de opslag van afgewerkte aardolieproducten en aanverwanten, chemicaliën, plantaardige oliën,...