U bent hier

IPB

IPB

Industrial Plastics Belgium (I.P.B. nv) werd opgericht in 1984 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de extrusie van hoogwaardige kunststofplaten. Voortdurende investeringen in hoogtechnologische extrusie plants en doorgaand onderzoek en ontwikkeling in onze productieafdelingen, brachten ons tot op heden de mogelijkheid u hoog kwalitatieve en competitieve producten te kunnen aanbieden. Vernieuwingsdrang, ondernemerschap, open communicatie en een no-nonsense politiek lieten ons toe I.P.B. te laten uitgroeien tot één van de marktleiders in zijn sector. Kwaliteit van het product is bepalend bij I.P.B., wel doordachte kwaliteitsstandaarden en uitgekiende procedures leiden tot kwalitatief hoogstaande producten. Onze onderneming is dan ook ISO 9001 gecertificeerd sedert 1996.

Toegewijd personeel en stipte leveringen naar alle uithoeken van Europa vormen het betrouwbaar sluitstuk van een organisatie, die perfect gewapend is voor de 21e eeuw.

De architecturale uitstraling van de gebouwen is symbolisch voor de zorg voor elk detail, die u hier overal ontdekt.

Uitgekiende werkruimtes vormen een ideale omgeving voor een efficiënte, flexibele marketingorganisatie, die een goede verkoopondersteuning garandeert.

 

IPB