U bent hier

Caterpillar

Caterpillar

Caterpillar Build what matters

Je kent Caterpillar vast van de befaamde Cat-schoenen of de imposante gele graafmachines. Maar wist je ook dat Caterpillar de onbetwiste wereldleider is op het vlak van constructie- en mijnbouwmachines, diesel- en aardgasmotoren, industriële gasturbines en diesel- en elektrische locomotieven?

Caterpillar dankt zijn succes aan het talent van zijn medewerkers. Daarom willen we investeren in jouw persoonlijke groei. Met behulp van boeiende opleidingen, carrièreadvies en natuurlijk de nodige inzet, kan je hier een mooie en lange carrière uitbouwen.

Werken bij Caterpillar

Vanuit het distributiecentrum in Grimbergen verzendt Caterpillar originele Cat-onderdelen naar dealers in een honderdtal landen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Voor de verdere groei van onze magazijnactiviteiten in Grimbergen zoeken we extra vaste medewerkers.

Je komt terecht in een familiale omgeving. In ruil voor jouw motivatie en inzet maak je kans op een vast contract. Je kan rekenen op een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen. Bovendien zijn er opleidingen voorzien indien nodig. 

Wil jij graag aan de slag bij Caterpillar? Ontdek snel de vacatures en solliciteer!