U bent hier

Alcon Laboratories Belgium

Alcon Laboratories Belgium

Alcon Laboratories Belgium

Alcon Laboratories Belgium

Alcon is wereldwijd marktleider in oogzorg en de op één na grootste divisie van Novartis. Zij produceren o.a. steriele oogdruppels en -zalven. De Custom Pak-afdeling maakt pakketten voor de oogchirurgie: mesjes, hechtdraden, operatielakens, handschoenen, ... Kwaliteit is bij Alcon zeer belangrijk. Er werken meer dan1000 mensen. 

Werken bij Alcon Laboratories Belgium

Alcon streeft naar het aantrekken, behouden en motiveren van getalenteerde en gedreven mensen door middel van beloning en compensatie die marktconform zijn binnen de sector. We koesteren de professionele groei van onze medewerkers door het verstrekken van opportuniteiten waarbij medewerkers kunnen verder bouwen op hun kennis en vaardigheden om zo hun carrière verder uit te bouwen. Medewerkers krijgen ook de kans om hun carrière cross-divisioneel verder uit te bouwen binnen de Novartis groep, de moedermaatschappij van Alcon.

Permanente instroom van nieuw talent maakt van Alcon niet alleen een jeugdig, maar ook een vrouwvriendelijk bedrijf, met aantrekkelijke lonen, extralegale voordelen, fitnesscenter, cafetaria en strijkdienst.

Wil jij graag aan de slag bij Alcon? Ontdek hieronder snel de vacatures en solliciteer!