U bent hier

Agristo

Agristo

Wie is Agristo?

Agristo is een dynamische familieonderneming die gespecialiseerd is in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten en –specialiteiten.

Het uitgebreid assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketjes … dat onze ruim 400 medewerkers vervaardigen in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Nazareth en Tilburg (NL), wordt geëxporteerd naar meer dan 90 landen of m.a.w. naar alle uithoeken van de wereld!

Spot: Agristo en private label

Waarom kiezen voor Agristo?

Werken bij Agristo is kiezen voor een bedrijf in volle groei binnen de sterke voedingssector.
Wij zijn altijd op zoek naar talent met passie om onze teams verder te versterken.

Wij bieden je een stevige professionele uitdaging binnen een familiaal bedrijf met een open collegiale sfeer, een duidelijke no-nonsense aanpak en met respect voor jouw work-life balance.

Uiteraard zijn onze verwachtingen per functie iets specifieker, maar dankzij jouw gedreven inzet, professionalisme, ondernemerschap,  eenvoud en respect kom je bij ons al heel ver! Alle jobaanbiedingen en details zijn te vinden op deze site.

Naast verdere ontwikkelings- & doorgroeikansen bieden wij elke medewerker bij de start een stevig opleidingsprogramma, een familiale en collegiale sfeer waarbij we je helemaal onderdompelen in het Agristo-bad en je klaarstomen voor je uitdaging! 

Wil jij onderdeel worden van het Agristo-topteam? Solliciteer dan snel op één van onderstaande vacatures!