U bent hier

Onze waarden

 

Synergie Missie

Onze maatschappij en economie veranderen snel. Synergie blijft scherp en anticipeert op die veranderingen, omdat we alleen zo een meerwaarde kunnen bieden. Als challenger stellen we onszelf elke dag opnieuw in vraag, we herbronnen en vinden onszelf opnieuw uit. Door wakker te liggen van morgen, verzekeren we onze toekomst. Alleen zo blijven we dé HR-referentie op de markt en een duurzame partner voor alle partijen.

Het is onze missie om duurzaam en klantgericht te ondernemen. Om hechte samenwerkingsverbanden te ontwikkelen én te onderhouden. Synergie is een enabler die inspireert en klanten bijstaat in hun groei zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dat doen we door in te zetten op 5 waarden die ons anders maken dan alle anderen:

RESPECT 

Wij bouwen aan een samenwerking op lange termijn en dat kan enkel op basis van wederzijds respect. Synergie discrimineert niet en maakt keuzes op basis van competentie, kennis en ervaring. Maar niet enkel onze klanten en uitzendkrachten zijn belangrijke bouwstenen in ons verhaal. Ook onze collega’s behandelen we met respect.

PASSIE

We blinken uit in wat we doen, omdat we het graag doen. We zijn in staat onze grenzen te verleggen en out-of-the-box te denken. We zijn experts die houden van ons werk en dat stralen we uit. Naar klanten, kandidaten, partners en naar elkaar.

FOCUS ON PEOPLE

Onze focus ligt bij de mensen. Want ons bedrijf draait om mensen. Om onze collega’s, maar ook om andere partijen. Wij maken werk van werk voor mensen. Omdat we een fundamentele interesse in de ander hebben. Omdat we iedereen willen ondersteunen in hun ontplooiing.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een van onze belangrijkste waarden. Synergie gaat niet voor quick-wins, wel voor partnerships op lange termijn. Wij willen een duurzame meerwaarde betekenen. Niet alleen in onze omgeving, maar in de samenleving in het algemeen.

SUCCES

Wij maken mensen en organisaties succesvoller. Samen streven we naar constante optimalisatie en innovatie in ontwikkeling, opleiding, emancipatie en groei. Zo is Synergie op 10 jaar tijd verdubbeld in resultaat en omzet. En hebben we meer dan 160 extra vaste medewerkers tewerkgesteld. Al onze mensen dragen deze waarden uit. Elk op zijn eigen manier.