U bent hier

variatie, voldoening en een team vol ambitie

Synergie wil in België verder blijven groeien, dat doen we door onze diensten te verbeteren, nieuwe kantoren te openen en ruimte voor frisse ideeën te maken. Daarom zijn wij steeds op zoek naar leergierige positivo’s met een scherpe kijk op de wereld om samen met ons de HR-wereld verder uit te tekenen. In ruil voor jouw skills en expertise krijg je van ons een boeiende job op maat, met veel ruimte voor verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te groeien.

Happy @ Synergie

Wij werken niet alleen hard voor onze klanten en uitzendkrachten, maar we werken ook hard aan de fun-factor en positieve sfeer op het werk. Zo organiseert ons Feestcomité allerlei leuke events en maken we regelmatig tijd voor teambuildingactiviteiten.

Groei mee

Wij geven onze medewerkers graag de kans om hun talenten te ontwikkelen. Daarom investeren we in groepsopleidingen én in individuele coaching. We zoeken samen naar doorgroeimogelijkheden op maat van elke werknemer.

Extralegaal

Bij Synergie kan je rekenen op heel wat extralegale voordelen. Zo worden jij en je team beloond met bonussen en krijg je na 2 jaar een firmawagen.

Openstaande vacatures

consultant contactcenter kantoor Diegem Diegem BEKIJK JOB
uitzendconsulent(e) kantoor Oudenaarde construct Oudenaarde BEKIJK JOB
Expert in rekrutering kantoor Diegem Diegem BEKIJK JOB
Uitzendconsulent(e) kantoor Dendermonde Lokeren BEKIJK JOB
Uitzendconsulent(e) kantoor Hasselt Hasselt BEKIJK JOB
uitzendconsulent(e) kantoor Evergem Evergem BEKIJK JOB
uitzendconsulent(e) kantoor Deinze+ inhouse Deinze BEKIJK JOB
Uitzendconsulent(e) kantoor Lokeren Lokeren BEKIJK JOB
Uitzendconsulent(e) kantoor Beveren-Waas Beveren-Waas BEKIJK JOB
Uitzendconsulent(e) kantoor Sint-Niklaas Sint-Niklaas BEKIJK JOB

Pagina's

HR Talent

Heb jij een neus voor commerciële opportuniteiten en heb je een uitgebreid netwerk? Ben je een geboren coach, een manager die uit iedereen het beste naar boven weet te halen? Of ben je een doorwinterde business strateeg met een aparte kijk op de wereld?

Synergie is op zoek naar mensen met aangeboren talent en een scherpe kijk op de wereld om samen met ons de toekomst van de HR uit te tekenen. Wij willen ons omringen met talent, met kennis en vooral met mensen die ons nieuwe inzichten kunnen bieden.

Ben jij ervan overtuigd dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Contacteer ons en kom eens langs, dan kijken we samen of er een klik is.

Spontane sollicitatie